Coronavirus - România: 222559 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Un fost ofițer CIA a făcut "dezvăluiri" șocante despre copii trimiși în spațiu. NASA a reacționat

Friday, 30 June 2017, 17:43 Sursă: REALITATEA.NET

Fostul ofițer CIA Robert David Steele a declarat într-o emisiune TV a unui site conspiraționist că NASA se află în spatele unui complot de proporții.

"NASA nu vrea să recunoască adevărul. Există o colonie pe Marte, populată de copii care sunt răpiți de lângă părinții lor și trimiși să muncească acolo ca sclavi", a spus fostul agent în serviciile secrete.

Robert David Steele, care deține la rândul lui un blog conspiraționist, est convins că această operațiune secretă îngrozitoare se desfășoară de cel puțin 20 de ani, potrivit Mirror.co.uk. 

Un purtător de cuvânt de la NASA a trimis un mesaj prin care se apără de acuzațiile halucinante legate de o colonie de sclavi pe Planeta roșie.

"Nu sunt oameni pe Marte. Există acolo doar roboți activi care colectează date. A existat un zvon în ultimele săptămâni că nu ar fi. Dar sunt", a precizat Guy Webster, purtătorul de cuvânt al NASA pe probleme legate de explorarea planetei Marte.

"Dar oameni nu sunt sub nicio formă pe Marte", a declarat Webster pentru Daily Beast.

Fostul agent Jones a mai acuzat NASA că 90% dintre misiunile sale sunt secrete și că agenția se ține departe de orice investigație jurnalistică.

 


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL