Coronavirus - România: 430605 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Un fost director de la BMW este noul șef interimar al companiei Tarom

Monday, 20 November 2017, 17:43 Sursă: REALITATEA.NET

Compania TAROM informează, printr-un comunicat de presă, că în urma ședinței din 20 noiembrie 2017 a Consiliului de Administraţie al Companiei TAROM,  în temeiul Legii 31/1990, a fost numit domnul Wolff Werner- Wilhelm în functia de Director General TAROM Interimar cu un mandat pentru o perioadă de patru luni.

Decizia vine ca urmare a evaluarii mai multor candidaturi înaintate către Consiliu de Administrație Tarom.

Werner Wolff este fost director executiv al Ba­nat Car, dealerul BMW din Timi­şoara şi Arad, care face parte din grupul Auto­mobile Bava­ria.

Directorul general interimar al Tarom, Daniela Dragne, a demisionat joi, 16 noiembrie, din motive personale. Mandatul acesteia fusese prelungit până la finalul anului de Consiliul de Administraţie al companiei, după ce a expirat la începutul lunii noiembrie. Daniela Dragne, fosta directoare a agenţiei Tarom-Tel Aviv, a fost aleasă de Consiliul de Administraţiei al Tarom în funcţia de director general interimar al companiei pe 4 octombrie, pentru un mandat de o lună.

Florin Susanu, fost director interimar al companiei Tarom, anunţa în luna septembrie că renunţă la acest mandat şi se întoarce în cabina de pilotaj.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL