Un doctor din Iași a murit în condiții misterioase. Familia e distrusă.Ce s-ar fi întâmplat, de fapt

Sunday, 06 May 2018, 11:19, Sursă: REALITATEA.NET

Un doctor din Iași a murit în condiții misterioase. În floarea vârstei, medicul s-a stins din viață și nimeni nu are până acum explicații concrete. De mai bine de un an, tânărul doctor, în vârstă de 27 de ani, lucra la o fermă de porci în Danemarca. În toamna anului trecut a decis să se întoarcă la Iași pentru că se simțea rău. Familia tânărului crede că o substanță folosită în hrana porcilor i-a afectat starea de sănătate, iar, într-un final, i-a adus moartea.

Durere fără margini într-o familie din Iași. Un tânăr în vârstă de 27 de ani, medic veterinar, a murit după o lungă suferință în condiții misterioase. Iulian Echimov, de loc din satul Brăteşti, comuna Stolniceni-Prăjescu, a lucrat o perioada într-o fermă de porci din Danemarca. Totul a mers bine, dar la un moment dat a primit o ofertă mai motivantă de la o altă fermă de porci din aceeași țară. Acolo a lucrat o perioadă, însă în toamna anului trecut a început să se simtă rău.

A mers la un spital din Danemarca, însă, după cum spune familia sa, nu a fost tratat cum trebuia de cadrele medicale de acolo, de aceea a decis să se întoarcă în țară. A urmat un lung șir de drumuri între spitale, însă totul a fost în zadar.

Din păcate, tânărul medic a murit zilele trecute pe patul unui spital din București. Familia tânărului este acum distrusă. Nu au explicații și așteaptă răspunsuri, însă de unde să le primească? Tatăl tânărului a povestit printre lacrimi cum și-a pierdut fiul.

"Ceva a fost acolo în Danemarca... O substanță pe care o dădea la porci l-a îmbolnăvit. Nu știu prea mult, nu știu cine este de vină. Oricum ar fi, nu îmi mai aduce nimeni înapoi copilul", a spus Nechita Echimov, tatăl medicului.

Sursa: bzi.ro

Adaugă părerea ta
Alte articole din: SOCIAL