Un deținut de culoare a fost snopit în bătaie de un gardian dintr-un motiv incredibil

Friday, 26 January 2018, 15:03 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Un bărbat de culoare susține că a fost băutut crut într-o închisoare din Statele Unite de un gardian rasist. Motivul? Deținutul intenționea să se căsătorească cu o femeie albă.

Darren Glover, în vârstă de 44 de ani, a fost atacat de un gardian, după ce și-a exprimat dorința de a se căsători cu o femeie albă într-o ceremonie organizată în cadrul închisorii în care își execută pedeapsa.

Bărbatul susține că a fost bătut de un angajat al penitenciarului în vârstă de 49 de ani, în iulie 2015. ”Acest individ nu ar trebui să se căsătorească cu o femeie albă. El trebuie să stea închis”, repeta agresorul, potrivit Metro.

Glover susține că l-a înfuriat pe gardian, după ce s-a prezentat cu șireturile dezlegate într-o zi în care trebuia să fie fotografiat. El a fost condus într-un birou din închisoare și bătut.

Bărbatul susține că alți deținuți i-au auzit strigătele, însă au încercat să acopere faptele gardianului, care a susținut în fața anchetatorilor că a folosit forța în parametri legali și neagă că ar fi aplicat pedepse crude deținutului.

Un judecător urmează să dea verdictul în acest caz.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri