Coronavirus - România: 110217 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Un cunoscut show de la Antena 1, scos de pe post. "Trebuie refăcut"

Thursday, 31 March 2016, 20:50 Sursă: REALITATEA.NET

"Proiectul a intrat în pauză până în toamnă. Vrem să facem schimbări la format și la platou", a declarat pentru paginademedia.ro Ion Bradea, director general al Bingo Metropolis.

De asemenea, Romică Țociu, unul dintre prezentatorii show-ului a precizat că emisiunea va reveni pe micile ecrane în luna septembrie sau octombrie.

"Ei acum se gândesc să schimbe platoul, să reorganizeze jocul, vor să facă mai multe schimbări. Vor reveni probabil în septembrie sau octombrie. Au zis patru, cinci luni. Păi de cinci ani de zile trebuie refreshuit, trebuie refăcut", a explicat el.

Potrivit sursei citate, emisiunea Superbingo Metropolis a intrat în grila Antenei 1 în anul 2009, fiind produsă atunci de Phoenix Games. În 2012, emisiunea a fost suspendată de Antena 1, din cauza unor probleme ale companiei cu Ministerul Finanțelor. Compania a pierdut licența de organizare a unor jocuri de noroc din cauza unor datorii.

Superbingo Metropolis a revenit după doi ani de pauză la Antena 1, cu o nouă companie în calitate de producător: Metropolis Bets. Emisiunea-concurs a fost difuzată de atunci săptămână de săptămână, în fiecare duminică, în intervalul 16.15 - 19.00. Anul trecut, în noiembrie, emisiunea s-a scurtat, ajungând la doar o oră jumate.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL