Un cunoscut cântăreţ a ameninţat într-un live stream că urma să se automutileze

Friday, 22 March 2019, 20:43, Sursă: REALITATEA.NET

Brian Harvey, solistul grupului East 17, o trupă pop-dance care a avut succes în anii 1990, a fost arestat şi spitalizat joi seară după ce a ameninţat în timpul unui live stream difuzat din reşedinţa sa din Walthamstow că intenţiona să se automutileze, informează vineri ediţia online a cotidianului britanic The Guardian.

Adaugă părerea ta

"La ora locală 18:09, joi, 21 martie, Poliţia a fost alertată în legătură cu un bărbat care ameninţa că urma să se automutileze. Poliţiştii s-au deplasat la o adresă din Walthamstow pentru a efectua o verificare a stării de sănătate a acelei persoane", a transmis Poliţia metropolitană britanică.

"După o examinare la spital a stării lui de sănătate mintală, bărbatul a fost preluat în custodia Poliţiei, unde a rămas până în prezent. Nu a suferit nicio vătămare", au adăugat poliţiştii britanici.

În mai multe transmisiuni video difuzate în live stream, Brian Harvey a vorbit despre problemele sale financiare, despre sănătatea lui mintală şi i-a cerut prim-ministrului Theresa May să îi ajute pe oamenii care se confruntă cu tulburări mintale. Transmisiunea video, difuzată pe YouTube, a inclus şi momentul în care Poliţia a pătruns în reşedinţa artistului şi l-a arestat.

Brian Harvey a dezvăluit în trecut că a suferit de depresie. În 2018, el a publicat pe internet o înregistrare video în care mărturisea că era "prizonier în propria (lui) casă de aproximativ cinci ani". În 2015, politicianul laburist Simon Danczuk i-a criticat pe managerii din industria muzicală, acuzându-i că îi exploatează pe artişti şi că nu îi ajută pe Brian Harvey şi pe muzicienii aflaţi în situaţii similare.

Sursa: agerpres.ro