Coronavirus - România: 209648 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Un bihorean s-a îmbogăţit prin metoda "lover-boy". Cum îşi înşela victimele

Monday, 25 May 2015, 23:35 Sursă: REALITATEA.NET

Bărbatul de 35 de ani, din comuna Lugaşu de Jos, judeţul Bihor, este bănuit de comiterea infracţiunilor de trafic de persoane şi trafic de minori.

Potrivit anchetatorilor, citaţi de adevarul.ro, în perioada 2011 – 2014, folosind metoda „lover-boy”, ar fi recrutat trei persoane de sex feminin, toate din judeţul Bihor, printre care o minoră de 15 ani, pe care, ulterior, prin inducere în eroare şi prin constrângere fizică şi psihică, le-ar fi determinat să practice prostituţia în localitatea Torino, din Italia, în scopul obţinerii de foloase patrimoniale pentru sine.

Tinerele astfel recrutate erau cazate în locaţii închiriate de cel în cauză şi instruite cu privire la valoarea tarifelor care urmau a fi pretinse clienţilor pentru serviciile sexuale prestate, acestea fiind cuprinse între 30 – 80 euro, în funcţie de preferinţele clienţilor.

Totodată, acesta este bănuit că le-ar fi solicitat victimelor să îi predea banii imediat după obţinerea acestora, cu „motivaţia” că ar putea fi deposedate prin forţă de sumele respective de alţi proxeneţi aflaţi în zona respectivă.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL