Coronavirus - România: 116415 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Un bărbat din Bihor și cei doi copii ai săi au plecat de acasă pe 1 august și nu au mai revenit. Poliția îi caută

Thursday, 13 August 2020, 00:05 Sursă: Realitatea.NET

Potrivit Poliţiei Judeţene Bihor, poliţiştii de la Poliţia Rurală Biharia - Postul de Poliţie Diosig au fost sesizaţi, miercuri, de familia unui bărbat de 37 de ani, din comuna Diosig, că aceasta a plecat de acasă în 1 august şi nu a mai revenit. Acesta a plecat însoţit de cei doi copii ai săi, gemeni, o fată şi băiat în vârstă de 5 ani şi 11 luni.

Bărbatul se numeste Bajko Istvan, are 1,75 metri înălţime, greutate 78 de kilograme, constituţie atletică, faţă ovală, ochi căprui, păr negru, tuns scurt.

Fetiţa, Bajko Stefania Noemi, are înălţimea de 1,40 metri, greutate 17 kilograme, constituţie slabă, faţă rotundă, ochi căprui, păr şaten, drept, de lungime medie, iar pe frunte are o cicatrice de aproximativ un centimetru.

Băieţelul, Bajko Istvan Jozesf, are 1,35 metri înălţime, greutate 17 kilograme, constituţie slabă, faţă rotundă, ochi căprui, păr negru, tuns scurt şi are pe obrazul stâng o cicatrice de aproximativ 1-1,5 centimetri.

Persoanele care pot furniza orice informaţii în legătură cu aceste persoane sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie sau să sune la 112.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL