Coronavirus - România: 20103 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Un avion utilitar s-a prăbuşit la Brăila. Pilotul a murit la spital

Saturday, 01 August 2015, 08:38 Sursă: REALITATEA.NET

UPDATE 13.30: Pilotul avionului utilitar prăbuşit sâmbătă în judeţul Brăila, care avea politraumatisme, a murit, el intrând în stop cardio-respirator înainte de a fi preluat de un elicopter pentru a fi adus la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, a declarat pentru MEDIAFAX secretarul de stat Raed Arafat.

Medicii de la Spitalul Judeţean din Brăila au decis transferarea pilotului la Spitalul Floreasca din Capitală, iar pentru preluarea acestuia a fost trimis un elicopter al Ministerului Afacerilor Interne, însă bărbatul a suferit un stop cardio-respirator. Echipajul medical care trebuia să îl aducă la spitalul din Capitală a încercat resuscitarea pilotului, însă fără rezultat, a precizat Raed Arafat.

"La ora 7.42, am fost anunţaţi, prin apel la 112, de prăbuşirea unui avion utilitar, pe o orezărie din apropierea comunei Stăncuţa din judeţul Brăila. Din datele furnizate de cel care a făcut anunţul, două persoane au coborât din avion, una dintre ele cu răni mai grave", a declarat colonelul Ştefan Stoian, purtător de cuvânt ISU Brăila .

Avionul aparţine unei societăţi din Galaţi şi a fost închirit pentru activităţi agricole de o societate din Brăila.

Cele două victime au fost preluate de ambulanţe şi au fost transportate la Spitalul Judeţean Brăila.

Avionul prăbușit este unul de tip ANTONOV 2, construit înainte de 1980, cu licență rusească, în stare bună de funcționare, care făcea frecvent curse utilitare pentru agricultură și staționa aproape toată vara în zona Stăncuța.

Sursa foto: obiectivbr.ro


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL