Coronavirus - România: 29223 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Un autobuz cu 20 de pasageri a fost lovit de un tren, în Neamț

Thursday, 28 April 2016, 15:38 Sursă: REALITATEA.NET

Subinspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț a declarat presei că accidentul s-a produs la trecerea la nivel cu calea ferată, scrie Agerpres.

'Autobuzul prezenta avarii în partea din față, iar din verificările efectuate până în prezent nu a rezultat nicio victimă în urma accidentului, autovehiculul fiind doar acroșat ușor de trenul care circula din direcția Roman-Bacău. Din primele cercetări a reieșit că șoferul de 31 de ani nu a respectat semnificația indicatorului Oprire și autobuzul a fost acroșat de trenul Inter-regio', a declarat subinspectorul Elena Bulgărea.

După producerea coliziunii, pasagerii autobuzului au coborât și au plecat cu alte mașini, iar șoferul a fost singurul care a rămas la locul accidentului. Conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă de 945 lei și 6 puncte de penalizare la permisul de conducere. Totodată au demarat verificări pe segmentul de legalitate a transportului public de persoane, cât și referitor la starea tehnică a vehiculului.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL