Coronavirus - România: 18791 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Un artist iubit în România, invitat să cânte în concertul de Crăciun de la Vatican

Tuesday, 16 October 2018, 16:10 Sursă: REALITATEA.NET

Concertul anual de Crăciun de la Vatican a ajuns la cea de-a 26-a ediţie, iar evenimentul a găzduit de-a lungul anilor artişti precum Patti Smith, Bryan Adams, Al Bano, Tom Jones şi Lauryn Hill.

Mihail a cucerit piaţa muzicală din Italia, unde a avut mai multe concerte în această vară, ca şi pe cea din Polonia, arată reprezentanţii muzicianului. Mihail a fost invitat să cânte piesa "Who You Are" atât în finala emisiunii "The Voice", cât şi în cadrul emisiunii "Che Tempo Che Fa" a postului de televiziune Rai 1, cel mai bine cotat talk-show din Italia din punct de vedere al audienţelor, urmărit de 4 milioane de telespectatori în timpul interpretării live. Tot în această ţară, artistul a ocupat locul I în Italian Airplay Charts şi Italian Indie Charts, dar şi în topul iTunes Italy. Cu "Who You Are", Mihail a câştigat discul de aur în Italia şi trofeul Top Of The Top la festivalul Sopot din Polonia.

În 2018, Mihail a propus o nouă direcţie muzicală şi un concept de show în care adună muzică electronică, alternative şi pop pentru lansarea End Of Summer Session.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL