Un arădean şi-a dat vecina în judecată, pentru că nu a vrut să-i fie amantă. Ce au decis judecătorii

Friday, 14 July 2017, 10:43 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Revoltat că este respins la fiecare încercare, bărbatul din Arad s-a dus în instanță să își facă dreptate. Ca să fie sigur că va avea câștig de cauză, le-a explicat judecătorilor cu lux de amănunte legătura dintre el și vecina de 23 de ani. Întâmplarea este descrisă chiar de judecător.

“Erau singuri. Stătea pe patul din bucătărie şi se uita la televizorul pârâtei. Pârâta venise din camera alăturată . (…) Se pensa în oglindă, se ruja şi îi vorbea provocator reclamantului aşezându-se în faţa acestuia, uzând de expresii pornografice.”

Convins că femeia îi face avansuri, bărbatul și-a luat inima-n dinți și a atins-o într-o zona intimă.

“Pârâta l-a lovit şi l-a înjurat de mamă. După un sfert de oră, pârâta a luat telefonul, chemându-şi amantul din sat să o viziteze. A venit un băiat de 17 ani. S-a pus lângă ea pe pat, cu mâna după cap, a sărutat-o, după care pârâta i-a zis reclamantului: ,,Pleacă, că vreau să rămân cu el!”. Reclamantul a plecat resemnat”, se arată în documentul publicat de magistraţi.

Bărbatul a povestit că nu a fost prima dată când femeia l-a dat afară ca să rămână cu altul. Ba chiar a acuzat-o că face sex cu oricine, mai puțin cu el, lucru care l-a torturat de-a dreptul. În ciuda argumentelor, judecătorii arădeni i-au respins tânărului cererea.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri