Coronavirus - România: 18594 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Un adolescent dintr-un centru de plasament a furat cinci maşini şi s-a plimbat cu ele până la Nădlac

Monday, 18 July 2016, 23:21 Sursă: REALITATEA.NET

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Alba, Luminţa Rac, a declarat, luni, pentru News.ro, că adolescentul a furat primul autoturism din municipiul Sibiu, după care a mers în localitatea Feneş, din judeţul Alba, de unde, după ce a abandonat prima maşină, a furat un alt autoturism.  

În 14 iulie, el a abandonat şi cel de-al doilea autoturism, apoi a furat o a treia maşină din comuna Ciuruleasa, judeţul Alba, cu care a mers până în comuna bihoreană Crişcior.

”Aici, a abandonat al treilea autoturism, apoi a mers pe jos până în comuna Arieşeni, judeţul Alba, de unde a furat a patra maşină, pe care a abandonat-o în comuna Roşia Montana, judeţul Alba. Apoi a sustras ultimul autoturism cu care a mers în oraşul Nădlac, judeţul Arad, unde a şi fost prins de către poliţişti”, a mai spus Luminiţa Rac.

Surse judiciare au declarat pentru News.ro că adolescentul are 16 ani şi este dintr-un centru de plasament din Sibiu, băiatul fiind supus unor teste psihologice care au arătat că are o inteligenţă peste medie.

Potrivit surselor citate, adolescentul a reuşit să fure maşini diferite, unele cu sisteme de închidere complexe, lucru care i-a impresionat până şi pe anchetatori.

Autoturismele au fost recuperate şi predate părţilor vătămate, prejudiciul fiind recuperat în totalitate.

Băiatul este cercetat de poliţiştii din Alba pentru furt calificat.

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL