Ultimul editorial al jurnalistului saudit asasinat în consulatul din Istanbul

Thursday, 18 October 2018, 08:59 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Washington Post, cotidianul pentru care lucra jurnalistul saudit Jamal Khashoggi intenţionează să publice un nou editorial al acestuia, în care vorbeşte despre importanţa unei prese libere în Orientul Mijlociu, relatează Associated Press, citată de Mediafax.

Blogul WashPost PR anunţă că jurnalistul a scris articolul chiar înainte de dispariţie. Acesta va fi publicat online miercuri noaptea în SUA.

Khashoggi a fost un colaborator al cotidianului Washington Post unde a scris articole de opinie critice faţă de prinţul coroanei saudite. El a fost văzut ultima dată pe 2 octombrie când a intrat în consulatul saudit de la Istanbul pentru a ridica mai multe documente necesare pentru a se căsători.

Oficialii turci sunt de părere că agenţii saudiţi l-au ucis şi l-au dezmembrat. Arabia Saudită a negat acuzaţiile, dar nu a furnizat nicio dovadă că acesta ar fi părăsit consulatul.

Cotidianul intenţionează, de asemenea, să publice joi o pagină dedicată lui Khashoggi în secţiunea de opinii.Adaugă părerea ta
Alte articole din: MEDIA