Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Ultimele cuvinte ale soţilor care s-au sinucis lângă copilul lor care a decedat

Friday, 06 November 2015, 18:08 Sursă: REALITATEA.NET

În mărturisirea lăsată rudelor, familia a scris în noaptea de 2 spre 3 noiembrie, în jurul orei 5.00: „Copilul nostru şi-a găsit liniştea, acum putem şi noi. Am obosit şi avem nevoie de linişte. Vrem să fim toţi trei, împreună“, scrie Adevarul.ro.

Acesta a fost probabil momentul în care cei doi soţi au decis să moară, la rândul lor. Miercuri, mama, tatăl şi copilul lor de doar 9 ani au fost găsiţi morţi în apartamentul lor din cartierul Tomis Nord din Constanţa. Pe pat zăceau mama şi un băieţel de 9 ani, Cristian Dimitris Arava, iar în bucătărie tatăl era spânzurat.

Oamenii legii bănuiesc că micuţul a murit şi părinţii au decis să-şi ia zilele, la rândul lor. La o primă cercetare, bărbatul a ajutat-o pe femeie să se omoare, apoi a aşezat-o lângă băiatul care era deja mort. I-a învelit pe amândoi cu grijă, apoi s-a dus în bucătărie şi s-a spânzurat. Anchetatorii au descoperit o scrisoare de adio de 13 pagini în care părinţii îşi explică gestul şi îşi cer iertare faţă de rudele rămase în urmă.
Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL