Alegeri locale 2020 Vezi mai multe detalii

ULTIMA ORĂ Viceprimarul Focșaniului, Marius Iorga, depistat cu Covid19

Tuesday, 28 July 2020, 22:04 Sursă: Realitatea.NET

Acum este cazul viceprimarului Marius Iorga, care se află de ieri în autoizolare, departe de familie. Din cauză că rămăsese fără gust și fără miros, viceprimarul și-a făcut testul pentru COVID-19, care i-a ieșit pozitiv.

UPDATE: Pe lângă viceprimarul municipiului Focşani şi un angajat al municipalităţii, care au fost deja confirmaţi pozitiv la testul pentru coronavirus, alte şase persoane din cadrul primăriei, care au intrat în contact direct cu aceştia, sunt în autoizolare la domiciliu, potrivit primarului Cristi Valentin Misăilă. Iată ce a mai spus primarul.

„La acest moment, avem două cazuri declarate pozitiv la testul pentru COVID-19 în cadrul primăriei Focşani, domnul viceprimar şi o colegă de la personal. Patru persoane de la biroul personal, care au fost contacţi direcţi ai colegei lor, sunt în izolare la domiciliu. Tot în izolare sunt şi secretara şi şoferul domnului viceprimar. La primărie au fost luate toate măsurile de protecţie pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV-2, am făcut igienizare în fiecare zi şi vom face şi în continuare. De asemenea, s-a restricţionat accesul publicului în primărie. Toate activităţile de relaţii cu publicul se desfăşoară doar la birourile din holul primăriei”.

Citiți continuarea pe realitateadevrancea.net.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL