Coronavirus - România: 19517 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Uitați de dormitor! Acestea sunt locurile neașteptate unde toată lumea face sex

Saturday, 03 June 2017, 14:27 Sursă: REALITATEA.NET

Un studiu recent a dezvăluit care sunt locurile cele mai excitante pentru tinerii din ziua de azi când vine vorba de o partidă de amor, potrivit revistei OK!.

Pe primul loc în preferințele "kinky" ale noii generații este cabina de duș – 92% dintre respondenții occidentali au declarat că au făcut dragoste sub jetul de apă caldă.

Baia în general a fost indicată ca al doilea loc preferat pentru sexul neconvențional – 89% dintre răspunsurile la sondajul realizat de retailerul de produse erotice Love Honey.

Un alt loc excitant pentru dragostea în afara dormitorului: scările – 42% au încercat măcar o dată aventura pe trepte (în cazul fericit al celor care locuiesc la casă). Canapeaua din sufragerie, în fața televizorului, nu a scăpat nici ea netestată – 65% din cupluri s-au "încins" aici.

Altă locație neașteptată pentru partidele de sex: bucătăria (65% au răspuns Yes, we did it). Mai mult de jumătate dintre respondenți (58%) susțin că au încercat experiențe sexuale și în afara casei, cel mai adesea în curtea proprie.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL