Coronavirus - România: 2109 de cazuri confirmate

UDREA: PONTA AJUNGE PREŞEDINTE dacă se luptă cu Iohannis în turul II. O TRAGEDIE pentru România

Friday, 24 October 2014, 23:15 Sursă: REALITATEA.NET

"Să ne imaginăm o situaţie de coşmar în care domnul Victor Ponta, unul care a fost incapabil să fie cel mai mic ministru din guvern, care are o pălărie prea mare de premier, ar ajunge preşedintele României. După ce ai demonstrat că nu te pricepi la nimic, după ce singurul lucru pe care l-ai făcut a fost să duci economia în recesiune deşi ai luat-o cu 2,1% creştere de la Emil Boc. Dacă ajunge la Cotroceni, care e premiza că omul acesta poate să facă ceva pentru ţară? Eu cred că, dacă electoratul va evalua candidaţii după lucrurile pe care le-au făcut pentru ţară atunci când au avut ocazia să facă ceva, evident că nu are cum Victor Ponta să ajungă preşedinte. Într-un singur caz poate ajunge Ponta preşedinte: dacă în turul II se confruntă cu Klaus Iohannis", a spus Udrea.

Întrebată dacă Victor Ponta ar ieşi învingător dacă intră în turul doi alături de Klaus Iohannis, Udrea a răspuns: "Categoric da".

Elena Udrea a mai precizat că nu îi va da niciodată voturile lui Victor Ponta.

"Aşa cum arată lucrurile acum este evident că Victor Ponta şi Klaus Iohannis sunt două feţe ale aceleiaşi monede şi că, oricare dintre ei va ajunge la Cotroceni, va fi refacerea USL-ului. UItaţi-vă că nu numai Klaus Iohannis spune că va guverna cu Ponta, şi Ponta spune că e posibil ca Iohannis să fie premier", a mai spus Elena Udrea.

"Din cauza procentului mare de nehotărâţi, încă mai funcţionează votul de partid. Dacă nu vrem ca în România din nou să decidă votul de structură, ar trebui ca nehotărâţii să vină să voteze omul, şi nu partidul. În acest moment, opoziţia este într-o mare capcană. Cel pe care îl creditează electoratul ca fiind candidatul opoziţiei, cu prima şansă, este Klaus Iohannis. Nimic din ce face Iohannis nu este o dovadă că este candidatul opoziţiei. Nu are nicio critică de făcut la adresa lui Victor Ponta", a mai declarat candidata PMP.

Turul II cu Iohannis şi Ponta ar fi "o tragedie pentru Români", susţine Udrea.

"Va fi o mare tragedie pentru această ţară. După mine, Klaus Iohannis nu este decât o altă variantă a lui Victor Ponta. Vom avea în continuare PSD la guvernare", a mai spus Udrea.

Udrea: Sunt singurul candidat care spune că nu va coabita cu Victor Ponta

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL