Coronavirus - România: 19907 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

TVR a interzis Realitatea TV preluarea semnalului pentru transmisia paradei de Ziua Națională

Thursday, 01 December 2016, 00:29 Sursă: REALITATEA.NET

Decizia TVR de a interzice Realitatea TV preluarea semnalului a venit târziu, doar în ajunul paradei de 1 Decembrie.

"A venit o decizie. La 17.40, TVR, post public de televiziune, plătit din banii românilor și ai mei, interzice Realitatea TV să ia semnal pentru transmisia paradei de Ziua Națională de la Arcul de Triumf. Televiziunea care a primit din partea MApN și a Administrației Prezidențiale dreptul să transmită, joi, parada de 1 Decembrie de la Arcul de Triumf, interzice semnalul unei singure televiziuni. Va fi preluat de 14 televiziuni semnalul, iar o singură televiziune a fost interzisă la Arcul de Triumf", a spus Rareș Bogdan, miercuri seară.

"Este o lovitură dură după ce Realitatea TV a fost extrem de critică cu faptul că TVR a interzis difuzarea interviului cu Dacian Cioloș de la Viața Satului. Mai ales că a acționat într-un mod complet diferențiat față de cum a acționat în cazul lui Ponta acum doi ani", a explicat realizatorul.

Rareș Bogdan a spus însă că, în ciuda solicitărilor logistice și a timpului scurt rămas până la momentul paradei, Realitatea TV s-a mobilizat, ba mai mult, va oferi singura transmisie diferită, comparativ cu cea difuzată de toate celelalte televiziuni. 

"Nu e prima dată când suntem singuri în fața unui asemenea comportament, dar niciodată nu am fost informați așa de târziu. O astfel de transmisiune se realizează cu 12-14 camere de televiziuune. Este asemenea unui meci de fotbal. Noi ne-am mobilizat. La această oră, echipa Realitatea TV lucrează cu ajutorul administrației primăriei București pentru a găsi locuri de amplasare pentru car. Avem deja locațiile pentru șapte camere, vom avea și pentru a opta, vom avea inclusiv o cameră pe Arcul de Triumf. Veți vedea o altă transmisie decât toate televiziunile. Vor fi cel puțin 10 camere de transmisie, două caruri și un fly", a mai spus realizatorul Jocuri de Putere.

Rareș Bogdan a lansat un atac dur la adresa conducerii TVR: "Am un mesaj pentru slugile lui Victor Ponta, Adrian Năstase și Nicușor Constantinescu. Pentru Cristian Zgabercea, producător general al TVR, slugă a lui Nicușor Constantinescu, prezent în dosarul lui Nicușor Constantinescu. Pentru Irina Radu, sluga lui Victor Ponta și pentru Claudiu Lucaci, fost purtător de cuvânt, cărător de geantă, făcător de pantofi și slugoi al lui Adrian Năstase. Le voi face plângere penală. După campania electorală vom începe procesul de demascare a furturilor din bani publici de la TVR. Luni voi depune plângere penală pentru interzicerea dreptului de informare, iar de acolo începem războiul".

 

 

 

 

 

 


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL