Coronavirus - România: 1952 de cazuri confirmate

Tudorel Toader: unde s-a angajat după ce a fost dat afară de la Ministerul Justiţiei

Thursday, 25 April 2019, 17:49 Sursă: REALITATEA.NET

Informaţia a fost confirmată, pentru AGERPRES, de prorectorul Mihaela Onofrei, care a fost ordonatorul de credite al instituţiei de învăţâmânt superior ieşean în perioada în care Tudorel Toader se afla la conducerea Ministerului Justiţiei, conform agenţiei Agerpres.

"Având în vedere că în Monitorul Oficial numărul 324 din 24 aprilie 2019 a fost publicat decretul de eliberare a domnului ministru din funcţie, a fost un decret prin care se ia act de demisia domnului profesor Tudorel Toader din calitatea de ministru şi de membru al guvernului, domnia sa se poate întoarce la universitate în poziţia de rector începând de azi", a declarat, pentru AGERPRES, prof. univ. dr. Mihaela Onofrei.

Tudorel Toader a preluat în 2016 funcţia de rector al universităţii ieşene, din care s-a autosuspendat în februarie 2017, la momentul preluării portofoliului de la Ministerul Justiţiei. El a deţinut două mandate succesive de judecător la Curtea Constituţională a României în perioada 2006-2016. În perioada 2004-2016, el a fost şi decanul Facultăţii de Drept a Universităţii ''Alexandru Ioan Cuza''.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL