Coronavirus - România: 19257 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Tudorel Toader, reacție după anunțul despre Augustin Lazăr

Tuesday, 27 November 2018, 14:22 Sursă: REALITATEA.NET

Tudorel Toader a scris pe Facebook că "Instanta de contencios administrativ a declinat competenta solutionarii actiunii procurorului general, de la domiciliul reclamantului catre instanta din capitala. Oare autorul plangerii chiar nu cunostea regulile de competenta sau pur si simplu a vrut sa mai traga de timp ?".

Curtea de Apel Alba Iulia a decis ca dosarul în care Augustin Lazăr cere suspendare procedurii de revocare a sa din funcția de Procuror General al României, declanșată de ministrul Justiției, Tudorel Toader, să se judece la Curtea de Apel București.

Prin această decizie Curtea a admis cererea prin care Ministerul Justiției dorea ca dosarul să se judece la Curtea de Apel București.

Augustin Lazar nu a fost prezent, el fiind reprezentat de avocatul Ovidiu Podaru, iar Ministerul Justiției de către consilierul juridic Alexandru Stan.

Pe 2 noiembrie, Augustin Lazăr a depus la Curtea de Apel Alba Iulia o cerere de suspendare a procedurii de revocare din funcţie declanşată de ministrul Justiţiei, Tudorel Toader.

Tot atunci, procurorul general a depus o plângere prealabilă şi la Ministerul Justiţiei împotriva raportului. 


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL