Coronavirus - România: 18982 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Tudorel Toader pregăteşte scenariul "greu de demis"?! Prima reacție a ministrului Justiției

Wednesday, 17 April 2019, 16:11 Sursă: REALITATEA.NET

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a discutat miercuri aproximativ o oră cu preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, în biroul acestuia, după care a plecat la Guvern.

„O simplă precizare! Eu nu i-am solicitat dnei prim ministru nici un termen de gândire privind demisia, în condițiile în care domnia sa nu mi-a cerut demisia. A rămas că acest subiect îl vom aborda mâine dimineață (joi, n.r.), la orele 09.30 !”, a scris Toader pe Facebook. 

Potrivit unor surse parlamentare, citate de Agerpres, Tudorel Toader ar fi fost "foarte afectat" de retragerea sprijinului politic de către PSD.

"Voi intra la o scurtă întrevedere cu preşedintele ALDE şi apoi voi da declaraţii", a afirmat Tudorel Toader înainte de a intra în Biroul lui Călin Popescu Tăriceanu. 

Marţi, Toader a declarat că va fi ministru până în momentul în care în Monitorul Oficial apare decizia. "Voi ţine cont de decizia producătoare de efecte juridice, de ceea ce va scrie în Monitorul Oficial. Eu plec de la minister când văd în Monitorul Oficial. Chiar şi de-ar fi demisie tot trebuie decretul preşedintelui de revocare, deci reperul fix, obiectiv şi juridic este Monitorul Oficial, când apare se eliberează din funcţie X şi se numeşte cutare”, a explicat Toader.

sursă video: Realitatea TV 


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL