Coronavirus - România: 229040 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Tu pe ce deget porţi inelul? Răspunsul spune TOTUL despre tine

Friday, 16 December 2016, 21:47 Sursă: REALITATEA.NET

Mainile: dreapta sau stanga?

Daca esti dreptaci, mana dreapta este considerata mana activa, sau cea cu care „oferi”, in timp de mana stanga este mana pasiva, sau cea cu care „primesti”. Daca esti stangaci, lucrurile stau invers.

Degetul aratator:

Purtatul unui inel pe acest deget al mainii active denota o stima de sine sanatoasa, multa incredere in fortele proprii, si bune calitati de lider. In cazul mainii pasive, semnificatia este ca, in loc sa fii tu cel care comanda, mai degraba tinzi sa te supui ordinelor altor persoane autoritare. Daca iti lipseste increderea, incepe pur si simplu sa porti un inel pe degetul aratator de la mana activa. Cele mai potrivite pietre pentru intarirea acestui aspect sunt topazul, ametistul si lapis lazuli albastru.

Degetul mijlociu:

Degetul mijlociu denota valorile si responsabilitatile tale. Un inel purtat pe acest deget indica faptul ca purtatorul ia viata in serios si stie sa discearna intre ce e bine si ce e rau. Daca inelul este purtat pe mana pasiva, e semn ca purtatorul este o persoana serioasa si responsabila. Cele mai potrivite pietre pentru degetul mijlociu al mainii active sunt piatra lunii si cuartul roz. Aceste pietre intaresc echilibrul personal in toate aspectele sale.

Degetul inelar:

Un inel pe acest deget al mainii active imbunatateste capacitatea de a invata alte persoane cum sa fie creative si inventive. Purtate pe acelasi deget, doar ca pe mana pasiva – pentru multi, acesta este degetul pe care isi poarta verighetele de nunta – inelele atrag creativitate si inspiratie in rezolvarea de probleme, o abilitate ideala mai ales in casatorie! Daca nu esti casatorit, purtarea unui inel de aur cu pietre colorate pe acest deget al mainii pasive atrage pasiune si iubire.

Degetul mic:

Purtat pe mana activa, denota abilitati excelente de negociere si de exprimare. In plus, poate semnala disponibilitate sau curiozitate de ordin sexual! Pe mana pasiva, denota excelente abilitati de ascultare si o intuitie puternica. Cele mai potrivite pietre pentru imbunatatirea aspectelor legate de comunicare (pe mana pasiva) sau de intuitie (pe mana activa) sunt chihlimbarul, citrinul si piatra lunii.

Degetul mare:

Purtarea unui inel pe degetul mare de la mana activa denota faptul ca reusesti, sau cel putin cauti mereu, sa te impui in fata celor din jur. Daca porti inelul pe degetul mare al mainii pasive, este semn ca tinzi mai degraba sa te lasi tu condus de ceilalti. Pentru a deveni mai convingator in impunerea punctului de vedere, poarta pe acest deget de la mana activa un inel subtire de argint. Cele mai potrivite pietre pentru acest deget al mainii pasive sunt granatul, rubinul, si carneolul. Aceste pietre te fac mai putin predispus sa te lasi convins cu usurinta de persoanele manipulative, scrie secretele.com.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL