Coronavirus - România: 4057 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Tripla crimă din Călăraşi. Adolescenţii acuzaţi au fost arestaţi preventiv

Tuesday, 13 November 2018, 19:03 Sursă: REALITATEA.NET

Surse judiciare au declarat, marţi seara, pentru MEDIAFAX, că cei doi tineri care au comis tripla crimă din apartamentul din Bărila au primit mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Al treilea tânăr a fost doar martor la infracţiuni.

Cei trei adolescenţi au băut alcool şi este posibil să fi consumat şi etnobotanice, luni seara, în locuinţa familiei omorâte, iar doi dintre ei i-au spus celui de-al treilea că vor familia respectivă ca să fure bani şi maşina, au declarat sursele citate.

Prima a fost înjunghiată femeia de 58 de ani, apoi părinţii ei, în vârstă de 82 şi 80 de ani. Cele două cuţite folosite de adolescenţi au fost găsite de către anchetatori.

Conform aceloraşi surse judiciare, unul dintre tineri, în vârstă de 17 ani, a fost abandonat la naştere şi a fost în plasament până în anul 2016 la familia pe care este acuzat că a ucis-o. Din 2016 acesta şi-a petrecut vacanţele de vară la aceeaşi familie. De asemenea, adolescentul a fost arestat preventiv în acest an pentru două furturi şi o distrugere şi se afla sub control judiciar.

Cel de-al doilea adolescent nu era instituţionalizat, în timp ce al treilea a fost cercetat în patru dosare penale.

Trei persoane au fost omorâte, luni seara, în apartamentul în care locuiau, în municipiul Călăraşi, suspecţi în acest caz fiind trei adolescenţi, în vârstă de 17 ani, care au fugit, după comiterea faptei, cu maşina victimelor, fiind prinşi în trafic, scrie Mediafax. 


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL