Coronavirus - România: 201032 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Trei unități de învățământ din Roșiorii de Vede - Teleorman, în scenariul ROȘU, după ce o profesoară infectată s-a dus la ore și la colegiul profesoral

Friday, 18 September 2020, 12:38 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Monica Vasilescu

Potrivit conducerii DSP Teleorman, ancheta epidemiologică este în curs și urmează a se stabili toate contactele profesoarei infetate, mai ales că aceasta a participat și la consiliul profesoral, nu doar la ore. Potrivit unor informații, la unitatea de învățământ nu se respectă regulile în totalitate, chiar directorul liceului fiind una dintre persoanele care nu poartă mască.

Directorul DSP Teleorman - Stelian Cristea a declarat că dacă acest aspect se confirmă, după ce vor fi analizate camerele de luat vederi, se vor lua măsurile în vigoare, deoarece instituția pe care o conduce urmărește respectarea măsurilor astfel încât să nu fie zădărnicită combaterea virusului.

În urma primelor rezultate ale anchetei, liceul în cauză, dar și alte două unități de învățământ din localitate vizate de contactul altor dascăli cu profesoara infectată au intrat în scenariul roșu.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL