Trei tineri, printre care și un copil de 11 ani, cercetați pentru furt calificat

furt
furt

Doi tineri de 20, respectiv 26 de ani, dar şi un copil de 11 ani sunt cercetaţi de poliţiştii covăsneni pentru furt calificat, după ce în cursul lunii mai au sărit gardul unei locuinţe şi au furat mai multe materiale feroase, relatează realitateadecovasna.net.

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Fenomene extreme în România! Alerta dată de un climatolog, vremea o ia razna în toate anotimpurile

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

De ce nu este deschis sicriul lui Costel Corduneanu? Este acoperit cu flori şi drapelul României. Familia vine cu explicaţii – FOTO

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

Noile taxe și impozite pregătite pentru români: ”Asta este păcăleala!”

Articol partener

PUTEREA.RO

Al 3-lea Război Mondial: arsenalele nucleare promit extincție totală

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

”Străzi deschise” 20-21 aprilie 2024, pe Calea Victoriei și pe strada Zece Mese din Sectorul 2/ Programul complet pe zile

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

”Străzi deschise” 20-21 aprilie 2024, pe Calea Victoriei și pe strada Zece Mese din Sectorul 2/ Programul complet pe zile

Actual

Victor Ponta consideră că PSD avea candidați puternici/ Foto: Inquam Photos, Alexandru Busca Exclusiv
Ponta, scenariu exploziv la Realitatea Plus. Candidatura lui Cîrstoiu la Primărie, impusă de Iohannis
Candidatura lui Cîrstoiu la Primăria Capitalei care pare să aibă un final prost, chiar înainte de a se materializa, ar fi fost impusă de către președintele Klaus Iohannis. Sunt declarațiile făcute în exclusivitate la Realitatea PLUS de fostul premier al României, Victor Ponta. Acesta crede că la mijloc nu este vorba de o strategie sofisticată, ci strict de influența nefastă a șefului de stat. Tot Ponta spune că scenariul de a merge mai departe cu Robert Negoiță la Primăria Capitalei este unul pozitiv. 

Documentele profesionale ridică o serie de semne de întrebare Exclusiv
Cum a devenit Cătălin Cîrstoiu medic primar cu 4 ani mai devreme. Documente-bombă prezentate de Realitatea Plus
Informații-bombă dezvăluite de Realitatea Plus. Postul de televiziune a obținut în exclusivitate adeverințele cu care medicul Cătălin Cîrstoiu și-a obținut specializările. Potrivit datelor, acesta a reușit să devină medic primar cu cel puțin 4 ani mai devreme. Mai mult, ortopedul a reușit să-și scurteze și rezidențiatul, dar și perioada de specializare. Culmea, totul s-a întâmplat în timpul mandatelor de primar și de președinte ale nașului său, Traian Băsescu. Cotractat de Realitatea Plus, medicul a refuzat să ofere explicații, dar a afirmat că ar fi vorba de o dezinformare.

Scenariul a fost lansat în cercurile de lobby belgiene
Este implicată Kovesi în mușamalizarea dosarului vaccinurilor care o vizează pe Ursula?
Laura Codruța Kovesi, șefa Parchetului European, a preluat ancheta-bombă cu vaccinurile din pandemie nu ca să facă dreptate, ci ca să o salveze pe șefa Comisiei Europene în plină campanie electorală! Sunt acuzațiile vehciulate tot mai intens printre politicieni și jurnaliști.

RMN
O româncă a murit după ce a făcut un banal RMN. Patru medici sunt cercetați
O româncă de 54 de ani a murit după ce a făcut la o clinică privată din Italia o rezonanță magnetică cu substanță de contrast. Autoritățile încearcă să-și dea seama acum cum s-a petrecut tragedia.

Social

România face pași importanți pentru dezvoltarea economiei sociale
România face pași importanți pentru dezvoltarea economiei sociale. Ministrul Muncii a vizitat expoziția întreprinderilor sociale de la Iași
Ministrul Muncii și Solidarității Sociale, Simona Bucura Oprescu, a participat la Conferința Europeană de Economie Socială „Entreprising for Tomorow!” care a avut loc în municipiul Iași. Ministrul a văzut și produsele realizate de întreprinderile de economie socială care au fost expuse la Iași și a discutat cu antreprenorii al căror scop principal nu este realizarea profitului ci dezvoltarea unor activități care aduc beneficii sociale.

Doina Pârcălabu a atras atenția asupra unei greșeli pe care o fac mulți pensionari
Fosta șefă a Casei de Pensii atrage atenția: care este greșeală frecventă legată de calculul punctajului și grupele de muncă?
Fosta șefă a Casei de Pensii Doina Pârcălabu a explicat în exclusivitate la Realitatea PLUS cum se face recalcularea în funcție de grupele de muncă. Pârcălabu a arătat și cum se calculează punctajul în funcție de vârsta de pensionare și punctele de stabilitate. 

Politia
Doi adolescenți de 14 și 17 ani au fost reținuți, în București, după ce i-au smuls două lănțișoare de la gât unei femei
Doi adolescenţi de 14 şi 17 ani au fost reţinuţi după ce o femeie a reclamat că i-au fost smulse de la gât două lănţişoare, într-un autobuz, în Sectorul 5 al Capitalei, acuzaţiile în acest dosar fiind de tâlhărie calificată şi instigare la tâlhărie calificată.

Un avion a aterizat de urgenta la Timisoara
S-a aflat motivul pentru care un cetățean polonez a anunțat că ar fi o bombă în avionul care a aterizat de urgență la Timișoara
Un cetăţean din Polonia ar fi fost cel care a anunţat prezenţa unei bombe la bordul avionului care efectua o cursă charter de la Wroclaw spre Hurgada şi care a trebuit să aterizeze la Timişoara.

Local

Tragedie în Olt! Un băiat, de trei ani, a murit după ce o poartă a căzut peste el
Tragedie în Olt! Un băiat, de trei ani, a murit după ce o poartă a căzut peste el
O tragedie a lovit localitatea Mărunței, județul Olt. Marți, un copil de doar trei ani a murit după ce o poartă de acces s-a prăbușit peste el. Incidentul a stârnit consternare și durere profundă atât în rândul familiei minorului, cât și în rândul vecinilor.

Evrei deportați, pe malul Nistrului: foto Memorialul Holocaustului, Ierusalim  Exclusiv
Veste bună pentru cei peste 200.000 de urmași ai persoanelor persecutate care sunt amânați cu plata drepturilor prin legea 154/2021. Ce promite Marcel Boloș?
Ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, le dă o veste bună urmașilor persoanelor persecutate politic sau deportate, ale căror drepturi acordate de legea 154/2021 sunt amânate la plată pentru al treilea an la rând. Boloș a anunțat, în exclusivitate la Realitatea Plus, că dacă încasările ANAF sunt la nivel estimat, așa cum s-a întâmplat în primele două luni, va propune punerea în plată la prima rectificare bugetară. 

Formația U2 în concert (Profimedia)
Bono si U2, mesaj de susținere pentru Israel: "Nu ne pot răpi mândria!" - VIDEO
Bono, solistul legendarei formații U2, a transmis un mesaj emoționant după masacrul comis de teroriștii Hamas în Israel. Cunoscut drept un susținător înfocat al drepturilor omului, muzicianul irlandez a dedicat "copiilor minunați" care au pierdit în deșert piesa "Pride", un omagiu adus marelui militant de culoare Martin Luther King.

Tânăr de 20 de ani, reținut după ce a sechestrat și abuzat sexual o fată de 15 ani
Tânăr de 20 de ani, reținut după ce a sechestrat și abuzat sexual o fată de 15 ani, la Ialomița
Tânăr de 20 de ani, reținut după ce a sechestrat și abuzat sexual o fată de 15 ani, la Ialomița. Băiatul a fost reținut după ce a sechestrat și abuzat sexual o fată de 15 ani. Pe numele agresorului a fost emis și un ordin de protecție.

Ultimele stiri

Cererea de abţinere a judecătoarei din dosarul lui Vlad Pascu, respinsă de instanță. Ce se întâmplă cu dosarul 2 Mai
Cererea de abţinere a judecătoarei din dosarul lui Vlad Pascu, respinsă de instanță. Ce se întâmplă cu dosarul 2 Mai
Cererea de abţinere a judecătoarei Ancuța Popviciu din dosarul lui Vlad Pascu de la Judecătoria Mangalia a fost respinsă, vineri. Decizia instanţei este definitivă.

Marcel Ciolacu / Foto: Inquam Photos
Ciolacu, atacat de colegul de coaliție: Va rămâne în istorie ca "Domnul erecție"
Florin Roman a lansat un atac fără precedent la adresa lui Marcel Ciolacu. Șeful de campanie la locale al liberalilor l-a asemănat pe partenerul de Coaliție cu Liviu Dragnea. Liderul PNL nu a ratat nici ocazia să îl taxeze pentru momentul amuzant din Qatar, când premierul a spus în loc de lecție... erecție! 

Tânăr de 33 de ani, mort în timpul unui zbor cu avionul
Tânăr de 33 de ani, mort în timpul unui zbor cu avionul. Soția sa, însărcinată, NU a știut nimic până la aterizare
Un bărbat în vârstă de 33 de ani a murit subit în timp ce se îndrepta spre casă. Era alături de soția sa, Federica Marella, încărcinată în 5 luni.

Maria Zakharova/ Profimedia
România, luată din nou în vizor de Kremlin! Oficial de la Moscova: Este o încercare de a anula cultura rusă!
România, din motive politice, a rupt contractul de închiriere a sălilor de cinematograf cu Ambasada Rusiei la Bucureşti; aceasta este o încercare de a anula cultura rusă, a declarat purtătoarea de cuvânt a Ministerului rus de Externe, Maria Zakharova, citată de agenţia TASS.



Vezi emisiunile Realitatea Plus