Coronavirus - România: 1292 de cazuri confirmate

Trei persoane care participau la manifestările de la Iaşi, ridicate de poliţişti

Friday, 24 January 2014, 16:10 Sursă: Mediafax

Două dintre cele trei persoane au fost ridicate de poliţişti îmbrăcaţi în civil, după ce între acestea a izbucnit un conflict spontan.

Cei doi manifestanţi au fost duşi la secţia de Poliţie numărul 3 din Iaşi.

"Există într-adevăr două persoane duse la secţia de Poliţie pentru stabilirea identităţii, dar încă nu au fost luate măsuri de sancţiune împotriva lor. În general au avut loc doar incidente minore. Persoanele respective au fost legitimate şi duse la sediu", a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Iaşi, Anca Vâjâiac.

Cea de-a treia persoană a fost ridicată de poliţişti, după ce a fost, de asemenea, implicată într-un conflict.

"A existat un incident, este vorba de o stare conflictuală, un conflict verbal între trei persoane, dar echipe de la Poliţie le-au dus la sediul Secţiei 3, pentru legitimarea lor şi stabilirea împrejurărilor în care s-au desfăşurat faptele respective. În prezent, se fac verificări, urmând să fie luate măsurile legale", a declarat, vineri, pentru corespondentul MEDIAFAX ofiţerul responsabil cu relaţiile publice al Grupării de Jandarmi Mobile Bacău, maior Mădălin Ţăranu.

Peste 2.000 de persoane au participat, vineri, la Iaşi, la manifestările prilejuite de Ziua Unirii. La evenimente au fost prezenţi şi preşedintele Senatului, Crin Antonescu, precum şi mai mulţi miniştri, între care vicepremierul Liviu Dragnea, ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, şi ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici. De asemenea, la manifestări au participat primarul Iaşiului, Gheorghe Nichita, prefectul judeţului, Romeo Olteanu, şi şeful Consiliului Judeţean, Cristian Adomniţei.

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL