Coronavirus - România: 69374 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Trei persoane, arestate pentru introducerea în țară de droguri de risc ascunse într-un cozonac

Friday, 26 February 2016, 11:26 Sursă: REALITATEA.NET

Mai exact, oamenii legii au găsit asupra celor trei persoane cantitatea de 488,6 grame de droguri de risc de tip rezină de cannabis – hașiș.

Astfel, procurorii au pus în mișcare acțiunea penală față de inculpați, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de introducere în țară de droguri de risc, față de un inculpat, și complicitate la această infracțiune, față de alți doi inculpați.

Potrivit DIICOT inculpatul Tiberiu Ștefăniță, cu ajutorul inculpaților Radu Ciprian Costea și Octavian Tomescu, a introdus în țară, în vederea comercializării, cantitatea de 488,6 grame de rezină de cannabis, prin intermediul unui colet expediat din Italia, drogurile fiind ascunse în interiorul unui cozonac.

Cei trei au fost reținuăți pe o perioadă de 24 de ore, ulterior pe numele acestora fiind emise de către instanță mandate de arestare preventivă, pe o perioadă de 30 de zile.

În datele de 25 februarie – 25 februarie 2016 au fost efectuate 6 percheziții domiciliare în Bârlad și în comuna Zorleni, fiind ridicate sisteme informatice, precum și arme și muniții, ceasuri de diferite mărci și bijuterii din diferite materiale.

Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activități infracționale desfășurate, arată DIICOT.

Suportul tehnic și informativ a fost asigurat de către Serviciul Român de Informații.

Acțiunea a fost efectuată cu sprijinul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vaslui.

 


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL