Trei milionari cu afaceri în Argeș, împușcați în stil mafiot

Tuesday, 01 January 2019, 16:31 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Trei milionari cu afaceri în Argeș au fost împușcați în stil mafiot în Albania. Mașina în care se aflau cu numere de Argeș a fost găsită ciuruită de gloanțe.

Doi albanezi şi un turc care aveau afaceri în România au fost împușcați în mașina în care se aflau, asupra lor trăgându-se zeci de gloanţe. Potrivit presei de la Tirana, asasinatul s-a petrecut la Elbasan, iar bărbaţii ar fi fost în război cu traficanți de droguri și proxeneți.

Toți cei trei au murit pe loc. Nu se știe motivul crimei. Presa din Albania pune asasinatul pe seama unei răfuieli cauzată de traficul de droguri.

Endrit Dylgjeri (34 ani) şi unchiul acestuia, Arben Dylgjery (56), cei doi albanezi asasinaţi, aveau afaceri în judeţul Argeş, în zona oraşului Câmpulung Muscel, scrie stiripesurse.ro. Alături de ei a mai fost omorât şi cetăţeanul turc Erdal Duranay (51 ani), administratorul unei firme în a cărei proprietate se află şi fostul Combinat de Fire şi Fibre Sintetice din Câmpulung, potrivit sursei citate.Adaugă părerea ta
Alte articole din: SOCIAL