Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Trei elicoptere ale MAI au decolat spre judeţele Brăila, Buzău şi Galaţi

Tuesday, 28 January 2014, 14:48 Sursă: Mediafax

"Din Ordinul viceprim-ministrului, ministru interimar al Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, aeronavele Ministerului Afacerilor Interne (MAI) desfășoară misiuni de sprijin și acordare de ajutor medical de urgență persoanelor aflate în situați critice din județele Brăila, Buzău și Galați", se arată într-un comunicat de presă al MAI.

Potrivit sursei citate, un elicopter MI-17 a decolat din localitatea Bordei Verde, de unde a preluat două cazuri de urgențe medicale, în direcția localității Visani, judeţul Brăila, pentru a prelua o gravidă. Elicopetrul a aterizat la Portul Militar Brăila, de unde pacienții au fost preluați cu ambulanțele SMURD și transportaţi la unitățile spitalicești.

Un alt elicopter SMURD a decolat spre Mizil - localitatea Vintileasca, pentru a prelua o femeie de 87 ani cu traumatisme la mâini şi un bărbat în vârstă de 45 de ani cu afecțiuni medicale. De asemenea, elicopterul MI-17, de capacitate mare, a zburat la Tecuci, satul Fundeanu, comuna Drăguşeni, pentru a prelua un copil în vârstă de opt luni, care va fi transportat la Galaţi pentru a primi ajutor medical.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL