Coronavirus - România: 118054 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Trei dosare penale pentru adolescenta bătăușă

Friday, 11 September 2020, 20:14 Sursă: Realitatea PLUS

Autor: Zbirnea Andrei

Trei dosare penale la doar 14 ani. Cazul fetei bătăușe a stîrnit controverse la nivel național, după ce adolescenta a fost întâi reținută, apoi lăsată liberă sub control judiciar. Tatăl fetei a stârnit și el mai multe reacții după ce a spus că fiica lui a fost provocată. Avocatul tinerei spune că aceasta conștientizează fapta pe care a făcut-o și că s-a împăcat cu una dintre victime.

Narcis Nădrag, avocatul fetei: „Vreau să vă aduc la cunoștință că atât minora, cât și familia conștientizează gravitatea comportamentului acestei. Imediat, în ziua în care a avut loc acest incident, clienta mea a conștientizat singură gravitatea faptei pe care a făcut-o A doua zi, înainte de de intervenția poliției, cele două minore s-au întâlnit, și-au cerut scuze reciproc și și-au reluat relația de amiciție.”

Psihologii spun că astfel de agresiuni pot afecta victimele pe viață.

Ca reacție la valul de violențe între tineri, din ultima perioadă, ministerul Afacerilor Interne a înființat Poliția Siguranța Școlară. Fata în vârstă de 14 ani riscă să fie internată într-un centru de detenție pentru minori, dacă se dovedește că este vinovată.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL