Coronavirus - România: 217216 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Trei "grei" de la Hollywood vin în România. Ai șansa să joci alături de ei

Thursday, 29 June 2017, 11:14 Sursă: REALITATEA.NET

Filmările pentru acest proiect au început deja în Spania și vor continua în România în Bucuresti și în împrejurimi începând din 18 august, presupunând multe provocări logistice pentru echipa română. Una dintre ele este selecția figurației pentru acest proiect. Directorul de casting, Christel Baras, își dorește tipologii cât mai diferite însă care trebuie să fie în acord cu viziunea regizorală. 

Se caută bărbați, femei și copii, români, americani, irlandezi, francezi, sud-americani, chinezi, spanioli, ruși, ucraineni, evrei, africani, mexicani, cu vârste între 16 și 70 de ani. Filmările au loc până în 15 septembrie 2017.

Acțiunea filmului se petrece în Statele Unite ale Americii, în anul 1850, și urmărește povestea căutătorului de aur Hermann Kermit Warm – interpretat de Jake Gyllenhaal, care este urmărit prin Deșertul Oregon, în drumul său spre San Francisco, de doi asasini notorii: Eli (John C. Reilly ) și Charlie Sisters (Joaquin Phoenix). Scenariul filmului are la bază romanul cu același nume al lui Patrick DeWitt.

Jacques Audiard și-a început cariera ca asistent de regie al lui Roman Polanski la filmul The Tenant’ (1976) și este autorul unor filme precum Un héros très discret’ (1996), distins la Cannes cu Premiul pentru cel mai bun scenariu, Sur mes lèvres’ (2001) pentru care a obținut Premiul César pentru scenariu, De battre mon cœur s'est arrêté’ (2006) sau De rouille et d'os’ (2012), cu Marion Cotillard. În 2009, thriller-ul Un prophète’, câștigător al Marelui Premiu la Cannes, nominalizat la Oscar și Globurile de Aur și distins cu nouă trofee César și Premiul BAFTA, i-a adus recunoaștere internațională. The Sisters Brothers este primul său film în limba engleză.

Originar din Puerto Rico, Joaquin Phoenix și-a început cariera de actor împreună cu fratele său, la fel de celebru, River Phoenix, şi sora sa, Summer Phoenix. A obţinut peste 30 de premii pentru interpretare şi 110 nominalizări printre care amintim Premiile Oscar, Globurile de Aur şi Premiile BAFTA, pentru rolurile din ‘Gladiatorul’ (2000), ‘Walk the Line’ (2005, pentru care a primit Premiul Grammy pentru cea mai bună compilaţie muzicală în 2007) şi ‘The Master’ (2012).


Jake Gyllenhaal este cunoscut pentru rolurile sale din filme precum clasicul indie ‘Donnie Darko’ (2001) sau drama ‘Brokeback Mountain’ în regia lui Ang Lee, unde l-a avut partener de joc pe Heath Ledger și pentru care a primit o nominalizare la Premiile Oscar. ‘Prisoners’ sau ‘Nightcrawler’ sunt două dintre cele mai recente filme ale sale.

John C. Reilly ajucat în peste cincizeci de filme printre care se numără ‘Boogie Nights’ (1997), ‘Magnolia’ (1999), ‘Gangs of New York’ în regia lui Martin Scorsese (2002), ‘Step Brothers’ (2008), fiind nominalizat la Oscar şi la Globurile de Aur pentru interpretarea rolului Amos Hart, din celebrul musical ‘Chicago’ (2002). A jucat de asemenea în ‘Carnage’, în regia lui Roman Polanski, precum și în ‘The Lobster’ de Yorgos Lanthimos, film distins cu Premiul juriului la Cannes în 2015, proiectat și în România în cadrul Les Films de Cannes à Bucarest.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL