Coronavirus - România: 19257 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Înzăpeziți pe Transalpina. Ce au păţit patru tineri care au intrat cu maşina pe un drum închis?

Saturday, 27 October 2018, 13:41 Sursă: REALITATEA.NET

Tinerii au sunat la 112, în ajutorul lor venind un echipaj de la Jandarmeria Gorj. Potrivit jandarmilor, tinerii se aflau într-un autoturism înzăpeziți, sectorul de drum fiind închis circulației publice prin indicatoare rutiere.

„La fața locului, un echipaj de jandarmi montani și un echipaj Salvamont au deblocat autoturismul din zăpadă și au împrumutat și montat pe autoturism lanțurile din dotare, pentru a se putea relua deplasarea și a se putea reîntoarce în Rânca”, transmite Jandarmeria Gorj.

Tinerii nu erau echipați corespunzător zonei montane, aveau adidași și geci ușoare iar autoturismul înmatriculat în Spania era echipat cu cauciucuri de vară. De altfel, pentru a putea debloca autoturismul, aceștia au tăiat centurile de siguranță pentru a le utiliza în loc de lanțuri.

„La orele 02.40, efectivele au ajuns în Rânca cu cele 4 persoane și autoturismul acestora, aceștia ulterior continuându-și deplasarea spre localitatea de domiciliu Caracal, județul Olt. Reiterăm apelul SDN Târgu Jiu că DN 67 C Transalpina este închis circulației publice iar cei care nu țin cont de indicatoarele rutiere își pun viața în pericol”, mai precizează sursa citată.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL