Coronavirus - România: 65177 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Traian Băsescu, discurs savuros despre Theodor Paleologu, aflat lângă el

Sunday, 25 August 2019, 13:35 Sursă: REALITATEA.NET

Traian Băsescu, președinte de onoare al Partidului Mișcarea Populară, a precizat despre Theodor Paleologu, aflat lângă el la conferința de presă, că speră ca acesta "să-i încurce rău pe Barna și pe Dăncilă".

"Este absolvent de Sorbona, a fost și la alte școli unde nu a reușit Macron, un om care a fost și ministru, a fost și ambasador...

Eu te-am numit ambasador? Și are și 46 de ani, și este și fiul lui Paleologu bătrânul. Are foarte multe calități care îl recomanda ca un candidat care dacă ar câștiga ar fi un bine pentru România. Eu sper să-i încurce rău pe Barna și pe Dăncilă”, a spus Traian Băsescu.

Apoi a continuat: "Dacă veţi da un vot pozitiv, suntem în situaţia în care tranziţia se cam apropie de sfârşit şi va lua sfârşit în ziua votului, când mă duc, voi vota candidatul partidului şi voi considera că nu mai am nicio obligaţie faţă de PMP. Deocamdată rămân angajat în a-mi da cu părerea prin sediul partidului".

Theodor Paleologu a avut și el o replică: "Despre ce să fie discursul? Despre Plutarh? Despre Aristotel?". La care Traian Băsescu a răspuns mucalit: "Să ştii că eu nu stau nici la tot discursul tău".

Mihail Neamţu a anunţat, aseară, că se retrage din cursa internă a PMP pentru desemnarea candidatului la prezidențiale şi îl va sprijini pe Theodor Paleologu pentru această poziţie.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL