Tragedie pentru familie: tânărul de 19 ani DISPĂRUT de o săptămână a fost găsit mort

Wednesday, 02 August 2017, 15:10 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Polițiștii brașoveni au fost alertați încă de marți cu privire la descoperirea unui cadavru pe muntele Tâmpa, însă identificarea corpului neînsuflețit a fost făcută abia astăzi.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, cadavrul găsit pe Tâmpa este al tânărului Rizea Alexandru Ionuț dat dispărut în urma cu cinci zile în Ilfov.

Potrivit mytex.ro, la data de 01 august a.c., în jurul orelor 14.55, Secția 1 Poliție Brașov a fost sesizată de către un lucrător SALVAMONT cu privire la faptul că pe muntele Tâmpa, din municipiul Brașov, în zona cunoscută sub denumirea de «Drumul Cavalerilor», în pădure, se găsește cadavrul unei persoane.

Polițiști din cadrul Secției 1 Poliției, Serviciului de Investigații Criminale și Serviciului Criminalistic, care s-au deplasat la fața locului, au găsit cadavrul la o distanță de aproximativ trei-patru metri de poteca de acces în zonă.

Cu sprijinul personalului din cadrul SALVAMONT, cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Brașov în vederea efectuării necropsiei, identificării şi stabilirii cauzei decesului.

În urma procedurilor de identificare s-a stabilit că persoana decedată este un tânăr de 19 ani a cărui dispariție fusese semnalată de către membrii familiei, din data de 28 iulie a.c., Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov, pe raza căruia își avea domiciliul și pentru care polițiștii brașoveni desfășurau activități de căutare cu efective mărite.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: SOCIAL