Tragedie în Iași! Un bebeluș a murit după ce a căzut de la etajul 9

Friday, 12 July 2019, 08:12 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Momente de groază la Iași. Un copil în vârstă de doi ani a murit după ce a căzut aseară de la etajul nouă al unui bloc din cartierul Alexandru cel Bun.

Apelul la 112 s-a dat în jurul orei 20. La fața locului a ajuns un echipaj SMURD.

Medicii l-au găsit pe copil în stop cardio-respirator și l-au transportat de urgență la Spitalul de Pediatrie Sfânta Maria, conform realitateadeiasi.net

Inițial, au reușit să îl resusciteze, însă, după câteva minute, copilul a făcut un nou stop cardio-respirator și a murit.

Din primele informații, băiețelul era acasă doar cu tatăl său.

Se pare că unul dintre geamurile apartamentului era deschis, iar copilul nu era supravegheat. Poliția a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Medicii ieșeni au precizat că la fața locului a fost chemat de urgență un echipaj care să încerce salvarea bebelușului.

“La ora 19.50, un copil de doi ani a căzut de la etajul al nouălea al unui bloc din cartierul Alexandru cel Bun. La fața locului s-a deplasat un echipaj tip C. Copilul a fost găsit în stop cardio-respirator. El a fost preluat și transportat în curs de resuscitare către Unitatea de Primire a Urgențelor din cadrul Spitalului de Pediatrie Sfânta Maria”, a menționat joi seară medicul Ovidiu Popa, din cadrul SMURD Iași.

Deocamdată nu se cunosc circumstanțele în care copilul a căzut, dar, din câte se pare, acesta a scăpat de sub atenția adulților.

Urmează ca Poliția să ancheteze cazul și să stabilească în mod cert ce anume s-a întâmplat.
Medicii din cadrul Spitalului “Sfânta Maria” au încercat timp de aproximativ o oră să resusciteze copilul, dar, din păcate, acesta a fost declarat decedat în cele din urmă.


Citeste totul despre:


Adaugă părerea ta
Alte articole din: SOCIAL