Tragedie în Focșani: un adolescent de 17 ani a murit electrocutat în parc

Thursday, 03 September 2015, 12:05, Sursă: Mediafax

Un adolescent de 17 ani din localitatea vrânceană Câmpineanca a murit electrocutat, miercuri noapte, într-un parc din Focşani, după ce ar fi mers să-şi facă nevoile în zona unei clădiri dezafectate.

Adaugă părerea ta

Potrivit anchetatorilor, o femeie care trecea, miercuri noapte, în jurul orei 23.45, prin Parcul Nicolae Bălcescu, din Focşani, a observat trupul unui tânăr căzut la pământ şi a anunţat Poliţia, potrivit Mediafax.

În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că tânărul, care avea 17 ani şi era din localitatea Câmpineanca, s-ar fi electrocutat la cablurile unui panou electric de pe peretele unei clădiri abandonate din parc, unde în urmă cu mai mulţi ani a funcţionat un local.

Potrivit anchetatorilor, cel mai probabil, adolescentul a mers în zona clădirii respective pentru a-şi face nevoile şi a atins firele electrice electrocutându-se.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, Bogdan Toader, a declarat că cercetările în acest caz continuă pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor în care a murit adolescentul.