Coronavirus - România: 29223 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Tragedia din Colectiv. Andrei Găluţ, transferat la o clinică de recuperare din Germania

Wednesday, 20 April 2016, 20:23 Sursă: REALITATEA.NET

 Cumnata lui Andrei Găluţ, Nicoleta Belean, a declarat, corespondentului Mediafax, că artistul se află într-o clinică din Germania pentru recuperare fizică, după ce a fost transferat din spitalul Crucii Roşii din Beverwijk, Olanda, unde a suferit mai multe intervenţii chirurgicale.

Andrei Găluţ învaţă să-şi folosească din nou mâna dreaptă, care a fost cea mai afectată în urma incendiului, iar în Germania urmează proceduri de recuperare fizică, masaje şi tratamente, însă pentru moment medicii nu pot spune când Andrei se va putea întoarce acasă.

"Starea lui Andrei este relativ bună, având în vedere tot ceea ce s-a întâmplat. În acest moment, el este în Germania la o clinică de recuperare după trauma pe care a suferit-o şi se reface, i se aplică tot felul de proceduri de kinetoterapie, fizioterapie şi tot ceea ce înseamnă recuperarea îndeosebi a mâinii drepte, care a fost cel mai grav afectată. Medicii nu pot să aprecieze în acest moment cât va mai dura acest tratament, de la o zi la alta constată ce anume mai trebuie făcut şi nu pot să facă niciun fel de aprecieri privind durata acestuia", a spus Nicoleta Belean.

Andrei a mai suferit arsuri şi pe alte părţi ale corpului, inclusiv în zona capului, dar cele de la mână sunt cele mai grave.

Conform sursei citate, artistul umblă, se hrăneşte şi vorbeşte.

Singurul supravieţuitor al trupei "Goodbye to Gravity" este însoţit în permanenţă de către mama sa.

Andrei Găluţ este solistul trupei "Goodbye to Gravity", care a concertat în clubul Colectiv în seara de 30 octombrie 2015, când în urma incendiului izbucnit în club şi-au pierdut viaţa 64 de persoane, dintre care 27 au murit în incendiu, 25 în spitalele din ţară şi 12 în spitalele din străinătate.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL