Coronavirus - România: 30789 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Trafic restricţionat la intrarea în Poiana Braşov. Motivul: parcările sunt pline

Wednesday, 28 December 2016, 14:11 Sursă: REALITATEA.NET

Accesul către Poiana Braşov va fi permis pe măsură ce alte autoturisme părăsesc staţiunea.

Restricţia nu se aplică transportului public de călători şi autovehiculelor care asigură aprovizionarea staţiunii.

Pe DN1, pe Valea Prahovei, se circulă în coloană între Sinaia şi Buşteni şi la intrarea în Comarnic dinspre Ploieşti, pe sensul de mers către Braşov. În sens invers, a început să se formeze coloană la intrarea în Buşteni dinspre Azuga. Partea carosabilă este umedă.

A nins în zona montană a judeţelor Prahova şi Braşov, iar traficul rutier se desfăşoară în condiţii de iarnă. Stratul de zăpadă (în amestec cu material antiderapant) măsura aproximativ un centimetru pe DN1A Babarunca - Cheia, însă a început să se topească, deoarece s-a acţionat cu utilaje de deszăpezire.

În judeţul Gorj, pe DN67C Novaci - Rânca, există în zona înaltă un strat subţire de zăpadă frământată (în amestec cu material antiderapant).

A nins şi pe autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, dar nu s-a depus zăpadă pe carosabil.

Având în vedere atenționarea COD GALBEN referitoare la precipitaţii sub formă de ninsoare şi la vânt puternic emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie, valabilă până mâine la ora 10:00, Poliţia Română le recomandă conducătorilor auto să circule prudent, cu viteză adaptată condiţiilor meteo-rutiere, să nu acţioneze brusc mecanismele de direcţie şi frânare şi să utilizeze cu precădere frâna de motor pe sectoarele de drum cu carosabil alunecos. Atenţionăm, de asemenea, că pe drumurile acoperite cu zăpadă, gheaţă sau polei anvelopele de iarnă sunt obligatorii.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL