Coronavirus - România: 32535 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Trafic deviat pe Autostrada Soarelui, din cauza viscolului

Wednesday, 28 November 2018, 15:13 Sursă: REALITATEA.NET

UPDATE. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră a fost reluată pe sensul de mers Constanţa - Bucureşti al Autostrăzii A2, după ce anterior fusese deviată între kilometrii 140 - 103, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile. În prezent nu mai există evenimente rutiere, însă se circulă în continuare în condiţii de iarnă.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, se va părăsi autostrada la kilometrul 143, în localitatea Fetești, județul Ialomița, prin DN 3B, urmând a se circula pe DN 3A, până în localitatea Drajna Nouă, județul Călărași, unde se va intra din nou pe autostradă la kilometrul 103.

„Precizăm că pe parcursul zilei s-au produs mai multe evenimente rutiere în care diferite autovehicule au derapat din cauza zăpezii, însă acestea au fost scoase rapid pe banda de urgență, astfel că traficul nu a fost afectat. Nu au rezultat victime în urma coliziunilor, doar pagube materiale”, anunță Infotrafic.

Șoferilor li se recomandă să nu plece la drum fără a avea autovehiculele echipate cu anvelope de iarnă, să circule cu viteză redusă, să folosească în principal frâna de motor și să acorde o atenție deosebită tuturor manevrelor efectuate în trafic.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL