Coronavirus - România: 19133 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Tesla, ”într-un faliment cum nu vă puteți imagina”. Anunțul lui Elon Musk

Monday, 02 April 2018, 10:29 Sursă: REALITATEA.NET

Omul de afaceri publicat o fotografie a sa în care pretindea că era beat şi adormit, având mesajul "bankwupt" ("ruinat") scris pe piept. "În ciuda eforturilor intense de a găsi bani, inclusiv a unei tentative disperate de vânzare masivă de ouă de Paşte, Tesla este complet în faliment, fiind falimentară până într-un punct pe care nici nu puteţi să vi-l imaginaţi", a glumit Elon Musk în mesajul care însoţeşte imaginea.

Această glumă de 1 aprilie se doreşte a fi un răspuns la informaţiile recent apărute în presă referitoare la o serie de riscuri financiare viitoare pentru Tesla, un celebru constructor de automobile electrice, ce are datorii mari şi care nu a reuşit încă să obţină profit după lansarea sa în 2003. Cel mai recent model al său, Model 3, ce trebuie să îi permită să vizeze o producţie în serie, se confruntă cu întârzieri în etapa de producţie. Acţiunile companiei au pierdut 25% din valoarea lor pe Wall Street de la sfârşitul lunii februarie.

Tesla face în prezent obiectul unei anchete a NTSB, organismul cu rol de reglementare în transporturile din Statele Unite, în urma unui accident mortal în care a fost implicată una dintre maşinile companiei în California, pe 23 martie, scrie agerpres.ro.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL