Bucăți din cadavrul unei femei, găsite pe centura Galațiului. UPDATE: Cine este victima

Thursday, 20 June 2019, 10:40, Sursă: REALITATEA.NET

Cadavrul tranşat al unei femei a fost găsit, miercuri noaptea, în apropiere de Şoseaua de Centură a Galaţiului, scrie Realitateadegalati.net.

Adaugă părerea ta

Conform unor surse apropiate anchetei, părţi din cadavru au fost descoperite în jur de miezul nopţii. Potrivit primelor informaţii, mâinile şi picioarele cadavrului au fost găsite în apropierea cadavrului. De asemenea, pe corpul femeii ucise au fost descoperite mai multe semne de violenţă.

Autorităţile au fost imediat alertate, iar mai multe echipe de poliţişti şi procurori criminalişti au început o anchetă. Cadavrul a fost transportat Serviciul de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei. Cercetările sunt coordonate de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi.

Conform unor informaţii neoficiale, femeia, în vârstă de 67 de ani, a fost deja identificată. De asemenea, există şi un suspect, care este audiat în aceste momente de poliţişti.

UPDATE: Cine este victima

Potrivit datelor furnizate de anchetatori, s-a dispus începerea urmăririi penale cu privire la infracţiunile de omor şi profanare de cadavre. Omorul a avut loc în apartamentul principalului suspect, în vârstă de 75 ani. Acesta i-a aplicat victimei trei lovituri de cuţit, în zone vitale. Cadavrul a fost apoi tranşat în cadă, pus în saci şi transportat ulterior în zona unde a fost descoperit. Audierea suspectului continuă, pentru a se stabili toate circumstanţele tragediei. Victima, Dumitra Plopeanu, se cunoştea cu suspectul, este din Brăila şi fusese dată dispărută de către familie în urmă cu trei zile.