Coronavirus - România: 30789 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Teorie BOMBĂ! De unde ar proveni, de fapt, oamenii

Friday, 28 July 2017, 10:37 Sursă: REALITATEA.NET

Studiul a utilizat modele computerizate pentru a descoperi originea materiei din jurul nostru, informează Independent. Experţii au descoperit că exploziile supernovelor au provocat răspândirea unei cantităţi uriaşe de materie prin Univers. ,,Având în vedere galaxiile îndepărtate din care provine o cantitate mare de materia din care suntem copuşi, ne putem considera călători spaţiali sau imigraţi extragalactici,'' a declarat Daniel Angles-Alcazar. ,,Este posibil ca o cantitate mare din materia regăsită în Calea Lactee să provină din alte galaxi,'' a adăugat el, scrie descoperă.ro.

Transferul intergalactic, este un fenomen identificat recent şi ar putea schimba fundamental modul în care experţii înţeleg formarea galaxiilor. ,,Acest studiu schimbă modul în care înţelegem formarea galaxiilor de la Big Bang până în prezent,'' a declarat Faucher-Giguere, coautor al studiului.

,,Noul model sugerează că aproximativ o jumătate din atomii ce se regăsesc în jurul nostru, inclusiv din sistemul nostru solar, de pe Pământ şi din fiecare persoană nu provine din galaxia noastră, ci din alte galaxi aflate la aproximativ un milion de ani lumină depărtare,'' a adăugat expertul.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL