Noi dezvăluiri din #valiză. Dragnea și șeful Tel Drum, împreună la vânătoare de 31 de ori

Monday, 19 November 2018, 10:47 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Site-ul riseproject.ro a publicat astăzi un nou episod din seria de investigații #teleormanleaks. Articolul se referă la partidele de vânătoare ale liderilor PSD, inclusiv la cele ale lui Liviu Dragnea.

Site-ul riseproject.ro a publicat astăzi un nou episod din seria de investigații #teleormanleaks. Articolul se referă la partidele de vânătoare ale liderilor PSD, inclusiv la cele ale lui Liviu Dragnea, iar în material se specifică faptul că "fotografiile cu aristocrația PSD și clipurile sângeroase din acest articol provin, din computerul de serviciu al directorului comercial Tel Drum, Nicoleta Pene. Transferat pe un hard".

Liviu Dragnea a vânat de cel puțin 32 de ori la el în județ, în ultimii 9 ani, susține sursa citată.

Redăm mai jos materialul:

"Le-am numărat prada în arhiva #TeleormanLeaks.

Înainte să se vâneze reciproc în partid, baronii PSD s-au antrenat împreună cu puștile pe terenurile de vânătoare din Teleorman.

Au semnat condica în cele patru registre ale Asociației de Vânătoare și Pescuit Sportiv (AVPS) Turris Turnu Măgurele, fondată de Liviu Dragnea la sfârșitul anilor ‘90, apoi predată lui Petre Pitiș, directorul Tel Drum.

Distracția de elită a grupării “Dragnea” a fost sintetizată pe aproximativ 400 de pagini oficiale, intrate în posesia RISE Project, cu autorizații colective de vânătoare și procese-verbale pentru fiecare partidă, ștampilate de organizatori și semnate de sute de participanți.

Fotografiile cu aristocrația PSD și clipurile sângeroase din acest articol provin, însă, din computerul de serviciu al directorului comercial Tel Drum, Nicoleta Pene. Transferat pe un hard.

Citește și: Șefii Tel Drum, Petre Pitiș și Nicoleta Pene, vor să fie uitați. Solicitarea lor către Realitatea

Lângă jurnalele de vânătoare am găsit inclusiv contracte publice acordate Tel Drum de baronii găzduiți.

Toate au fost înghesuite într-o #valiză și ascunse în vara lui 2017, chiar înaintea perchezițiilor DNA la firma vizată în același dosar penal cu președintele partidului de guvernământ.

Liviu Dragnea a vânat de cel puțin 32 de ori la el în județ, în ultimii 9 ani.

S-a distrat pe domeniile AVPS Turris Turnu Măgurele, al cărei cofondator și președinte a fost până în 2004. Atunci, a predat asociația colegilor lui de partid și dosar, Petre Pitiș, actualul manager al corporației Tel Drum, și Marian Fișcuci, primul acționar.

De 31 de ori, Dragnea a mers în pădure însoțit de directorul Petre Pitiș"

Citește continuarea aici!

Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ