Telefonul Samsung făcut să reziste la orice căzătură și oricâtă ploaie te prinde în oraș

Wednesday, 12 June 2019, 17:38 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Samsung face telefoane scumpe și performante, dar mai are o categorie aparte: telefoane rezistente. Iar dacă seria Galaxy S nu e pentru toți - că sunt scumpe și fragile - cele XCover ar putea fi. Acesta e noul model al companiei. 

Dacă îți doreai de mult timp un smartphone căruia să nu-i porți de grijă, Samsung a lansat de curând cel mai nou membru al familie Galaxy XCover. E un smartphone, dar nu la fel de performant ca Galaxy S10. E, totodată, un telefon robust. 

Samsung Galaxy XCover 4s, momentan, este disponibil doar în Italia. Nu ar trebui să dureze mult până când îl vei putea cumpără și din România. Și așa vei ști că nu îți distrugi telefonul într-o ploaie, în praf sau zăpadă. 

Cât costă și ce primești de banii aceștia

Prețul e de circa 300 de euro și producătorul se laudă că ar trebui să facă față cu brio la orice circumstanțe. Este certificat IP68 pentru rezistență la apă sau praf și MIL-STD 810G pentru rezistență la șocuri.

Configurația hardware este una mainstream, dar ar trebui să fie suficientă pentru a-ți face treaba. Are un ecran HD de 5 inci, un procesor Exynos 7885, 3 GB RAM și o memorie internă de 32 GB care poate fi extinsă cu ușurință, prin intermediul unor carduri microSD.

Sigur, face și poze. Are, în acest sens, o cameră de 16 megapixeli pe spate cu F/1.7 și o cameră frontală de 5 megapixeli cu F/2.2. Poate că bateria ți-ai fi dorit să fie un pic mai mare. Aceasta este de 2.800 mAh. Ar trebui să te țină departe de priză pe parcursul unei zile.

Telefonul dispune de Android 9 Pie, adică cea mai nouă versiune a sistemului de operare întreținut de Google. În plus, are și un buton fizic pe lateral pe care îl poți personaliza pentru a deschide o aplicație sau a efectua o anumită acțiune.

SursaAdaugă părerea ta
Alte articole din: ȘTIINȚĂ ȘI TEHNOLOGIE