Coronavirus - România: 1292 de cazuri confirmate

Taxi gratuit pentru medici: ”Dacă tot nu muncim, atunci să ajutăm”

Friday, 20 March 2020, 12:30 Sursă: Realitatea.NET

Un taximetrist din București a început să ofere curse gratuite pentru medici și nu numai. Mircea Lupașcu, taximetrist, spune că decizia nu a luat-o singur, ci împreună cu mai mulți colegi.

”Ne-am hotărât ca pentru medici, cei din armată și pompieri să facem acest grup ca să-i ajutăm să ajungă acolo unde au nevoie, fără să-i coste nimic cursa. Dânșii nu trebuie să facă nimic decât să se uite după taxiuri sau mașini private care au niște stickere pe care scrie acest lucru”, a spus taximetristul, la Realitatea Plus, vineri.

”În ceea ce privește afacerea în sine, lucrurile stau foarte prost. Lumea nu mai circulă deloc. Am ajuns să tragem mașinile pe dreapta, pentru că să stai 12 ore să încasezi 30-40 de lei nu e rentabil. De aceea, noi am decis să înființăm acest grup, dacă tot nu muncim, atunci să ajutăm medicii, să ajutăm poliția, armata, pompierii să-i ducem acolo unde este nevoie de ei”, a mai spus el.

”De azi dimineață, vineri, deja am depășit 50 de colegi care facem acest lucru și numărul crește”, a precizat taximetristul.

 


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL