Coronavirus - România: 19133 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Tăriceanu îşi împinge locotenenţii la atac. "Instituțiile de forță nu vor linişte şi consens"

Friday, 26 October 2018, 11:48 Sursă: REALITATEA.NET

Vicepreședinte ALDE, Marian Cucșa, a oferit explicaţii despre acordul solicitat recent de ALDE, referitor la obţinerea unui consens la nivelul clasei politice, România fiind ruptă în două, conform liderului ALDE.

Apelul la pace al ALDE conţine şi acuzaţii belicoase: "Conflictul existent la nivelul societății este alimentat de reprezentanții instituțiilor de forță care nu vor să renunțe la puterea pe care au acumulat-o", spune vicepreședinte ALDE.

Liderul ALDE insistă asupra momentului important în care se află România, cu numai câteva luni înainte de preluarea președinției Consiliului UE:

"România, de fiecare dată, pe proiecte majore precum aderarea la UE, la NATO, s-a grupat în jurul unui interes comun. A fost un consens între toate partidele politice pentru a atinge aceste obiective. La ora actuală vorbim despre oprirea scindării societății românești".

Acordul prpropus de ALDE ar fi o "soluție pentru a opri dezbinarea creată în societatea românească și pentru a pune capăt, odată pentru totdeauna, protocoalelor secrete".

ALDE, atac fără precedent la PSD în apărarea lui Tudorel Toader


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL