Coronavirus - România: 2109 de cazuri confirmate

Tăriceanu a anunțat discuţii cu Dăncilă: "Să vedem dacă putem modifica legea STS"

Sunday, 28 July 2019, 21:05 Sursă: REALITATEA.NET

"Măsurile trebuiesc luate nu neapărat pentru a da satisfaţie, dar există o stare justificată de nemulţumire faţă de lipsa de reacţie a autorităţilor. Trebuie să vedem pe partea Executivului, ce propune doamna premier, ce alte măsuri suplimentare putem identifica noi. De asemenea, legat de partea legislativă putem vedea dacă trebuie modificată legea STS, proceduri. E ceva de modificat? Fără îndoială Parlamentul va face cu promptitudine aceste lucruri”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu, la Antena 3, potrivit Mediafax, întrebat ce măsuri concrete va propune la şedinţa coaliţiei de luni. 

Citește și: STS a răspuns solicitării realitatea.net! Iată orele și minutele la care Alexandra Măceșanu a fost reapelată de 9 ori

"Rezultă, fără o analiză prea complexă ca să nu ne pierdem vremea în astfel de lucruri, că anumite instituţii în mod repetat nu îşi fac treaba. Aici mă refer în primul rând la STS. Aduceţi-vă aminte de accidentul aviatic din Apuseni, unde durata a fost depăşită în orice limită a rezonabilului, iar localizarea a fost făcută de nişte localnici, până la urmă. În al doilea rând, la Caracal am asistat la o inacţiunea extrem de gravă din partea poliţiei împreună cu procuratura. Procuratura e capabilă să smulgă copii din sânul familiilor, dar nu e capabilă să intervină când e vorba de salvarea unui copil”, a mai spus Tăriceanu.

Suspectul principal din Caracal, Gheorghe Dincă, şi-a recunoscut ambele crime, atât în cazul Alexandrei, cât şi al Luizei, a declarat avocatul din oficiu al bărbatului, pentru Mediafax.

Luiza Melencu (18 ani) a dispărut în luna aprilie 2019, după ce a luat o maşină de ocazie. În acelaşi mod a dispărut Alexandra Măceşanu (15 ani).


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL