Coronavirus - România: 703776 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Tânăra și-a luat în brațe bebelușul mort. Apoi, i-a scris ucigașului un mesaj răscolitor pe Facebook

Thursday, 13 October 2016, 12:16 Sursă: REALITATEA.NET

Un tânăr beat în vârstă de 21 de ani s-a lovit cu mașina în ei. Fabian a murit instantaneu iar Kristina a fost dusă la spital în stare gravă. La ecografie se vedea că inima micuțului se bătea încet. Peste 3 ore acesta nu mai prezenta semne de viață și medicii au fost nevoiți să extragă fătul decedat din pântecele mamei.

”Când l-am văzut pentru prima dată, am simțit o stare de pace”, a povestit Kristian mai târziu. ”Pe fața lui se puteau vedea trăsăturile feței tatălui său. Atunci am simțit că Fabian era alături de mine. Am strigat la el să-și ia fiul. A fost un moment emoționant pentru toți cei din cameră. Fiul meu semănă atât de mult cu Fabian… Acesta a fost cel mai valoros lucru pe care l-am văzut vreodată.”

Cu greu ne putem imagina câtă durere a experimentat această femeie tânără în aceste momente. Însă Kristian nu a vrut că mica ei familie să moară fără vreun sens. De aceea ea a scris aceste cuvinte pe Facebook:

”Aceasta sunt eu atunci când am fost în stare să-mi văd fiul. Am fost inconștientă timp de 24 de ore după accidentul în care mi-am pierdut soțul și copilul. Și aceasta din cauza că cineva a dorit să conducă beat. Nu e deloc bine. E bine să-ți oprești prietenul beat care vrea să urce la volan. E bine să-i iei cheile abuziv. E bine să suni poliția dacă acesta totuși a urcat în automobil. Aceasta nu este o trădare a prietenului. Aceasta indică maturitate în gândire și grija pentru prieten. Dacă îi permiți să urce beat la volan și el omoară pe cineva în trafic, el ce-a făcut? Și cum va putea trăi în viitor având asupra sa vina aceasta groaznică? Dar o parte din vină e și a ta! Dar dacă prietenul tău nu doar că omoară pe cineva, dar moare și el în accident? Vina ta fi încă și mai mare. Ai grijă ce faci și fii mai matur decât prietenii tăi.

Soțul și copilul meu nu mi sunt, dar eu până la sfârșitul vieții o să spun lumii aceste cuvinte. Poate cineva le va auzi și astfel de accidentele groaznice nu vor mai avea loc.”

Șoferul de 21 de ani a rămas în viață, după care a fost condamnat la închisoare pentru omor și conducere a automobilului în stare de ebrietate.

sursa


PROMOTIE LA eMAG! TOATE OFERTELE POT FI GASITE AICI!!!Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL