Coronavirus - România: 28582 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Tânără drogată prinsă la volan, pe Transfăgărășan!

Friday, 16 August 2019, 23:29 Sursă: REALITATEA.NET

Tânără drogată prinsă la volan de polițiștii din cadrul Secției Rurale Albeștii de Argeș, vineri seară. Oamenii legii au oprit mașina în trafic, la Corbeni, pe Transfăgărășan.

Un grup de turiști, aflați la Barajul Vidrau a observat cum tânăra, în vârstă de 24 de ani, din Iași, fum. La fel și cel care o însoțea, un tânăr de 29 de ani, tot din Iași. Ambii aveau un comportament ciudat iar ţigările aveau un miros neobişnuit.

Oamenii au anunţat un echipaj de jandarmi spunând că îi bănuiesc pe tineri că se drogau. La sosirea jandarmilor tinerii părăsiseră zona, maşina fiind identificată în trafic, de poliţişti.

Conducea fata care a fost testat cu un drug test. Rezultatul a fost pozitiv. Chiar şi după ce au fost opriţi de oamenii legii, nu doar conducătoarea auto avea un comportament bizar ci şi însoţitorul ei.

Tânăra drogată a fost dusă la Spitalul Municipal Curtea de Argeş pentru recoltare de probe. Urmează a se stabili ce substanţă halucinogenă a consumat. Va fi cercetată pentru conducere sub influenţa unor substanţe interzise. A fost sesizată şi Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti care va prelua ancheta.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL